Hlavní obsah

Justin Bieber pokukuje po luxusním sídle, které kdysi patřilo Madonně

Novinky, Jana Nesvadbová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luxusní sídlo v americkém Beverly Hills, které v minulosti patřilo zpěvačce Madonně, si byla v minulých dnech prohlédnout modelka Hailey Bieberová, manželka kanadského zpěváka Justina Biebera. Pár již delší dobu po opulentní vile pokukuje a je pravděpodobné, že ji bude za 33,5 milionu dolarů kupovat. To je v přepočtu 787 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Justin Bieber a jeho žena pokukují po sídle, které patřívalo zpěvačce Madonně.

Článek

Sídlo s rozlohou 1125 čtverečních metrů se může chlubit nejenom svou velikostí a pompézností, ale zrovna tak bývalou majitelkou. Od roku 2003 do roku 2013 v něm totiž bydlela zpěvačka Madonna. Ta za ně utratila 12 milionů dolarů, což je v dnešním kurzu 281 milionů korun. Informoval o tom web Daily Mail.

Bazén, bazén a ještě jednou bazén. Prohlédněte si azurový klenot domu slavného komika

Jak bydlí VIP

Sídlo má celkem devět ložnic (z nichž dvě jsou hlavní), 14 koupelen a pro zajímavost - sedm krbů. Jeho srdcem je hlavní dům, který doplňují dva samostatné domky pro hosty. Na zahradě s výměrou necelého půl hektaru a hustě porostlé bujnou vegetací nechybí bazén, ani tenisový kurt v modré barvě.

Velká kuchyň je přímo přeplněná spotřebiči, z nichž téměř každý je přítomen ve dvou kusech. Všechny mají matný chromovaný povrch, s nímž ladí chromovaná madla bílých kuchyňských skříněk. Kuchyň je organizovaná do písmene L, dlouhý kuchyňský ostrůvek funguje zároveň jako snídaňový bar.

Ostrůvek má mramorovou pracovní plochu, do níž jsou vsazené dva dřezy. Na kuchyň navazuje jídelna s dlouhým stolem pro deset strávníků, jež je francouzskými okny propojena s terasou, na které je posezení vhodné rovněž ke stolování.

Foto: Profimedia.cz

Jídelna je se zahradou propojena francouzskými okny.

Součástí vybavení domu je i místnost s barem, tělocvična a domácí kino. Objekt prošel v minulých letech rozsáhlou rekonstrukcí.

Slavná moderátorka televizní show koupila sídlo, jež přestěhovali z Anglie do Ameriky

Jak bydlí VIP

Web popisuje, jak si jej třiadvacetiletá modelka byla v minulých dnech prohlédnout, a to navzdory velkému lijáku. V souvislosti s tím, že si před časem manželé Bieberovi prohlíželi jinou luxusní nemovitost, spekuluje, že mohou být možnými kupci, kteří jsou za ně připraveni zaplatit v přepočtu 787 milionů korun.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám