Hlavní obsah

Exmanželka Paula McCartneyho Heather Millsová prchá z newyorského apartmá

Novinky, Bohumila Kunertová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá modelka a exmanželka slavného Paula McCartneyho Heather Millsová po pouhých dvou letech opouští luxusní apartmán v New Yorku, který si koupila jen krátce po bouřlivém rozvodu v roce 2008.

Foto: Profimedia.cz

Apartmánu dominují dřevěné podlahy, z barev pak bílá a červená.

Článek

Z divokého rozvodu s Paulem McCartneym odešla Millsová jako bohatá žena, konkrétně si odnesla sumu přes 24 miliónů liber (cca 700 miliónů korun). Podle jejích kritiků bylo tak jen otázkou času, kdy začne horečně rozhazovat nově získané milióny.

Foto: Profimedia.cz

Heather Millsová

Apartmán se nachází na prestižní adrese 173 Perry Street v New Yorku. Nový domov o výměře cca 173 metrů čtverečných si Heather Millsová pořídila v roce 2008 za 4,9 miliónu dolarů (cca 87 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Prominentní luxusní bydlení na adrese Perry Street, West Village, New York

Honosný celopodlažní apartmán v devátém patře moderního komplexu navrhl celosvětově uznávaný architekt Richard Meier. Téměř 167 metrů čtverečných z celkové plochy bytu tvoří rozlehlý obývací pokoj spojený s jídelnou a elegantní otevřenou kuchyní rozkládající se po celé délce budovy. Součástí jsou i dvě větší terasy. V apartmánu jsou i dvě jižně orientované ložnice s dvěma samostatnými koupelnami.

Foto: Profimedia.cz

Při přípravě pokrmů se můžete kochat výhledy do okolí.

Foto: Profimedia.cz

Dominantním prvkem obývací části je sedačka v červené barvě.

Celoprosklené stěny pak nabízejí z celého bytu nádherné výhledy do okolí, například na Empire State Building, na Sochu svobody nebo řeku Hudson.

Foto: Profimedia.cz

Při společné snídani se můžete kochat pohledem do okolí.

Součástí bytu jsou i tepelně řízené okenní clony, topení a multizónová klimatizace.  V nabídce nechybí ani celodenní hlídač u vstupu do budovy a tělocvična pro nájemníky.

Přesný důvod, proč Millsová luxusní apartmán opouští, není znám. Z náznaků, které učinila v dřívějších rozhovorech, se dá soudit, že se chce vrátit zpět do Londýna. Právě odtud ale před dvěma lety po rozvodu utekla kvůli negativním emocím ze strany britské veřejnosti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám