Hlavní obsah

Dům filmového Legolase je na prodej. Za 85 miliónů korun se můžete stěhovat

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Orlando Bloom, známý především jako elf Legolas z filmové trilogie Pán prstenů, prodává svou čtyřpokojovou vilu v Hollywood Hills v Los Angeles. K prodeji se 36letý herec odhodlal poté, co se s manželkou, australskou topmodelkou Mirandou Kerrovou a dvouletým synem Flynnem přestěhoval do New Yorku, kde účinkuje v představení Romeo a Julie na Broadwayi.

Foto: Profimedia.cz

Dům je skryt před zraky zvědavců v hloubi zalesněného pozemku.

Článek

Rozsáhlé sídlo je kromě zmiňovaných čtyř ložnic zařízeno třemi koupelnami, kuchyní z třešňového a ořešákového dřeva, příjemně vyhlížejícím krbem a v některých místnostech klenutými stropy. Sídlo je po vzoru mnoha dalších domů v lokalitě ukryto hluboko v srdci pozemku hustě zarostlého stromy a vede k němu dlouhá příjezdová cesta.

Foto: Profimedia.cz

Ani v rustikálně zařízené kuchyni nechybí krb.

Foto: Profimedia.cz

Koupelna s toaletou nemohla být od zbytku interiréru odlišena výrazněji.

Pokud se nemovitost opravdu podaří prodat za požadovaných 4,5 miliónu dolarů (téměř 85 miliónů korun), známý herec na prodeji slušně vydělá, neboť jej sám v roce 2007 koupil za 2,75 miliónu dolarů (skoro 52 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Teráska s jídelním stolem pro tucet hodovníků a barbecue výbavou

Foto: Profimedia.cz

Bazén ledvinového tvaru je na Hollywoodské standardy možná trochu malý, ale aspoň je doplněn vířivkou.

Dům s decentním bazénkem a jídelní terasou proslul v minulých letech tím, že jej společně s několika dalšími sídly slavných lidí v sousedství vykradla sedmičlenná skupina teenagerů, o čemž byl pohotově natočen film Bling Ring: Jako VIPky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám