Hlavní obsah

Manželská postel, kterou si objednali princ William a Kate

Novinky, nes

Staronovou manželskou postel si do svého nového sídla v kensingtonském paláci v Londýně objednali vévoda a vévodkyně z Cambridge. Staronovou proto, že si nechali vyrobit kopii lože, v němž spali v prvních letech manželství, když bydleli v Anglesey v severním Walesu.

Foto: Profimedia.cz

Manželská postel, pro niž se rozhodli William a Kate.

Článek

Stejně jako původní lůžko i tuto postel vyrobí firma Healthbeds z Rotherhamu z Jižního Yorkshiru. William a především Kate se nadchli pro model Natural Choice 4500, který v sobě ukrývá 4200 pružin. Právě vévodkyně byla prý postelí tak nadšená, že se hned dívala pod matraci a hledala visačku, aby se dozvěděla, kde postel vyrobili.

Majitel firmy Healthbeds David Smeaton redaktorům deníku Daily Mail pak řekl: „Telefonoval nám člověk z okolí vévodkyně s dotazem, zda bychom mohli vyrobit ještě jednu takovou postel, v jaké spávali. Myslím, že je to poprvé, co si někdo z královské rodiny koupil naši postel. Jsme tím nadšení.”

Foto: Reuters

Princ William a vévodkyně Kate

Smeaton zároveň prozradil, že tentokrát si pár objednal provedení s nebesy. Vysvětlil, že cílem firmy je pro Williama s Kate vyrobit velice pohodlnou postel s minimálním rizikem, že by vyvolávala alergii. Cenu odmítl upřesnit s tím, že je třeba vše ještě pečlivě propočítat a zvážit.

Vše nasvědčuje tomu, že přípravy k přestěhování mladého královského páru do nového sídla v Kensingtonu finišují. Vévoda s vévodkyní prý doufají, že se vše stihne ještě před křtem jejich potomka, malého prince George.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám