Hlavní obsah

Dům Britney Spearsové v LA nikdo nechce, zpěvačka nově nabízí velkou slevu

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Britney Spearsová se v posledních měsících dokázala vyprostit z vleklých soukromých problémů a více či méně úspěšně koncertuje. I tak si ale z finančního hlediska nemůže příliš vyskakovat, a to hlavně od doby, kdy se její otec stal i jejím poručníkem. Není proto divu, že hledá finanční zdroje, kde se dá. A to i za cenu velkých ústupků.

Foto: Profimedia.cz

Vila Britney Spearsové v Los Angeles doposud nenašla nového majitele.

Článek

Zpěvačka si v prosinci 2006 koupila dům v Los Angeles za cenu 7,2 miliónů dolarů (cca 135 miliónů korun), o dva roky později ho nabídla k prodeji za stejnou cenu. O její honosné bydlení na prestižní adrese v LA ale do současnosti nikdo neprojevil zájem.

Foto: Profimedia.cz

Honosná vstupní hala naznačuje stavební styl celého domu.

Foto: Profimedia.cz

Útulná kuchyň pro všechny milovníky vaření

Zpěvačka se proto odhodlala k razantnímu kroku. Sídlo opět nabídla prestižním realitním kancelářím k prodeji, tentokrát ale za výrazně nižší cenu (o více než čtyři milióny dolarů méně) necelých tří miliónů dolarů (cca 56 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Nezbytnou součástí hlavního obývacího pokoje je i krb.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní ložnice

Dům o celkové rozloze necelých 700 metrů čtverečných má šest koupel a pět ložnic, součástí rozlehlého pozemku je i bazén a lázně.

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám