Hlavní obsah

Kevin Bacon si pořídil nové kalifornské bydlení za 47 miliónů korun

Novinky, Flip Šára

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Kevin Bacon, známý z filmů Spáči, Tajemná řeka a X-Men: První třída, si za 2,5 miliónu dolarů (cca 47 mil. korun) koupil na losangeleském předměstí nový dům. S manželkou Kyrou Sedgwickovou opustili rušný život New Yorku a vrátili se na západní pobřeží.

Foto: Profimedia.cz

Kromě fontánek a lázně se v areálu nachází také prostorný bazén.

Článek

Baconovo stavení sice obsahuje "pouze" dvě ložnice a tři koupelny, avšak v areálu se dále nachází bazén s fontánami i venkovní lázeň. Uvnitř je rovněž posilovna a apartmá pro hosty - prý především pro případ návštěv jejich dětí.

Foto: Profimedia.cz

Kevin Bacon s Kyrou Sedgwickovou

Foto: Profimedia.cz

V areálu domu se nachází bazén s fontánami i venkovní lázeň.

Kevin Bacon prožívá po všech stránkách vydařené životní období. Opět hraje v úspěšných filmech, a s herečkou Kyrou Sedgwickovou (která se objevuje na televizních obrazovkách v hlavní roli seriálu Closer) prožívá šťastné manželství již od roku 1988, mají dvě děti ve věku 22 a 19 let. K tomu si teď koupil krásný nový dům.

Foto: Profimedia.cz

Nová rezidence Kevina Bacona

Foto: Profimedia.cz

Jedna ze tří koupelen

Čtvrť Los Feliz je mezi hollywoodskými celebritami velmi oblíbená. Kromě Kevina Bacona s Kyrou Sedgwickovou zde také našli příjemný domov populární mladí herci ze ságy Stmívání - Robert Pattinson a Kristen Stewartová. Žije tam také oscarová herečka Natalie Portmanová. Vysoká koncentrace známých tváří na čtvereční metr není v Los Angeles ničím neobvyklým.

Foto: Profimedia.cz

Sídlu dominují vysoké stropy a dřevěné obložení.

Foto: Profimedia.cz

Vnitřek domu působí vzdušně a prostorně.

Foto: Profimedia.cz

Obývací pokoj je propojen s kuchyní a jídelnou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám