Hlavní obsah

Lady Gaga si koupila dům v Pensylvánii za 33 miliónů korun

Novinky, zk, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známou zpěvačku Lady Gaga (25) znají mnozí jako umělkyni, která ráda šokuje svými netradičními převleky. Podle toho by se dalo možná i odvodit, že si na netradiční výstřelky potrpí i v soukromí. Nutně to tak ale nemusí být, což by mohl dokazovat i fakt, že si zpěvačka prý nedávno koupila na první pohled dost "usedlé" sídlo v Pensylvánii.

Foto: Profimedia.cz

V tomto domě Lady Gaga nedostatkem prostoru rozhodně trpět nebude.

Článek

Kamenné panství v anglickém stylu se pyšní rozlohou 6138 stop čtverečních (cca 570 metrů čtverečních), na kterých najdete čtyři ložnice, pět koupelen, solárium, tři garáže a spoustu dalšího.

Foto: Profimedia.cz

Kamenný oblouk nabízí výhled do zahrady.

Foto: Profimedia.cz

V prostorné kuchyni s jídelnou nechybí mramorové obložení.

Foto: Profimedia.cz

Prostornou jídelnu s kuchyní zalévá sluneční světlo z velkého okna.

Nábytek je v kombinaci mahagonu a břízy, kuchyň zpěvačce nabízí moderní vybavení s dvojitou troubou a myčkou nádobí, nechybí herní místnost a také nezbytná posilovna.

Foto: Profimedia.cz

Vnitřek rezidence je opravdu luxusní, téměř jako na zámku.

Za sídlo zaplatila Lady Gaga 1,7 miliónu dolarů (33,5 miliónu korun). I když se v zákulisí šušká, že je v poslední době zpěvačka s financemi trošku na dně, od nákupu nového domu jí to zřejmě neodradilo. Zůstává jen otázka, zda v něm bude mít dost místa pro svůj náladový šatník.

Foto: Profimedia.cz

V luxusní stavbě najdete i kulečníkový stůl a masivní krb.

Foto: Profimedia.cz

Tady se bude Lady Gaga udržovat ve formě.

A proč právě dům v Lancaster County v Pensylvánii? Možná proto, že to není příliš daleko od jejího rodného New Yorku, pro zpěvačku je ale důležité především to, že v resortu má domov její přítel Taylor Kinney, který vystupoval i v jejím videoklipu You and I a spatřit ho můžete také v seriálu Upíří deníky. Podle serveru contactmusic.com je prý pár poslední dobou často viděn v místních restauracích a barech, stejně tak i při společném nakupování.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvaččina nová pracovna připomíná spíše zámeckou komnatu.

Někteří ze zpěvaččiných možných sousedů se už dříve nechali slyšet, že Lady Gaga (pravým jménem Stefani Joanne Angelina Germanottová) bude v luxusním resortu vítána s otevřenou náručí. „Myslím, že bude velmi zajímavé vidět pravou Lady Gaga, a ne jen hvězdu v bláznivých kostýmech,“ řekl Tyler Nehlig, jehož rodiče vlastní dům nedaleko.

Foto: Profimedia.cz

Kde jinde by měla hvězda spát, než v posteli s nebesy.

Lady Gaga je známá jak pro svoje hudební hity, tak i díky výstřednímu oblékání a vystupování. Každý, kdo o ní alespoň něco slyšel, si určitě vzpomene na šaty vyrobené ze syrového masa. V soukromí je prý tato extravagantní hudebnice až pozoruhodně normální.

Foto: Profimedia.cz

Jedna z ložnic, tentokrát v tmavém stylu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám