Hlavní obsah

Rihanna prodává své vytopené sídlo, přijde o milióny

Ještě před dvěma roky přemýšlela zpěvačka Rihanna (23), jaké tapety si pořídí do svého nového sídla za 6,9 miliónu amerických dolarů (cca 131 miliónů korun). Nyní se ho chce zbavit, a to kvůli vážným technickým nedostatkům, které před ní prý byly zamlčeny. Podle serveru Forbes chce vilu prodat co nejrychleji a cenu tak snížila na 4,5 miliónu dolarů (85 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rihanna chce svoji vilu prodat co nejrychleji - za pouhých 4,5 miliónu dolarů.

Článek

Rihanně zřejmě ztráta pár miliónů nevadí. Zpěvačka doufá, že ztráty vykompenzuje žaloba na předchozího majitele, který ji neinformoval o závažných problémech budovy.

Foto: Profimedia.cz

Před vytopením vypadal zpěvaččin dům opravdu dobře.

V dokumentech předložených u losangeleského soudu se uvádí, že po bouřce v lednu 2010 jí dešťová voda vytopila několik pokojů a tím se dům stal téměř neobyvatelným. Sídlo utrpělo rozsáhlé škody z úniku vody přes střechu, balkóny, okna a dveře.

Foto: Profimedia.cz

Na nedostatek prostoru si Rihanna stěžovat nemohla.

Zpěvačka nechce nechat nic náhodě, a ačkoliv byl dům dříve popisován jako ohromující a novátorský, současný inzerát odhaluje všechny vady, které má. Je v něm uvedeno jak rozsáhlé poškození vodou, tak možnost dalšího zatopení vlivem špatné konstrukce.

Foto: Profimedia.cz

Už vyklizená zpěvaččina šatna čekající na nového majitele.

Nemovitost na kopci nad Los Angeles se pyšní osmi ložnicemi, deseti koupelnami, třemi krby, bazénem, saunou s parní lázní, knihovnou, gurmánskou kuchyní a soukromým domácím kinem.

Foto: Profimedia.cz

Nádherná ložnice s výhledem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám