Hlavní obsah

Jak bydlí nejdražší fotbalista na světě Cristiano Ronaldo

Jako opravdová hvězda, kterou bezpochyby je, bydlí portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo. Obývá totiž jeden z nejluxusnějších domů v Madridu.

Článek

Hvězda Realu Madrid a nejdražší fotbalista na světě je na své bydlení velmi náročný. Než si vybral ten pravý, prohlédl si více než stovku domů. Nakonec mu padl do oka velkolepý moderní "zámek" od architektonického studia A-cero na předměstí Madridu v Pozuelo de Alarcon.

Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo (25), portugalský útočník Realu Madrid

Vzhledem k tomu, o jaký dům se jedná, platí Cristiano poměrně nízký nájem. Měsíčně za tento luxusní klenot utratí patnáct tisíc euro (tj. asi 360 tisíc korun).

Foto: Profimedia.cz

Za tento supermoderní komplex platí Cristiano Ronaldo 15 tisíc eur měsíčně.

Dům je přitom postaven a zařízen v nejmodernějším designu a má hodnotu nejméně deset miliónů eur. Cristiano jej sdílí se svou přítelkyní Irinou Shaykovou a svou matkou, jež se stará o syna fotbalisty. Ten se narodil loni v létě, Cristianovi ho za úplatu cca 312 miliónů korun porodila žena, jejíž identitu Ronaldo tajil. [celá zpráva]

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Do obývacího pokoje by se poskládala i opravdu početná návštěva.

Malý Cristiano Ronaldo junior má v domě dostatek místa na hraní a samozřejmě že má i vlastní pokoj. Kromě toho je v komplexu sedm obřích ložnic, devět koupelen, nadměrná kuchyně a několik salonků. Dům o rozloze 861 metrů čtverečných má samozřejmě ve všech pokojích klimatizaci.

Foto: Profimedia.cz

Pokoj pro Ronalda juniora

Foto: Profimedia.cz

Za tento supermoderní komplex platí Cristiano Ronaldo 15 tisíc eur měsíčně.

Žádnému luxusnímu obydlí nesmí chybět bazén. Ronaldův dům má rovnou dva. Jeden vnitřní a druhý venkovní v zahradě. Ta má mimochodem rozlohu dva tisíce metrů čtverečných a nabízí skvělé místo k odpočinku po náročném sportovním výkonu.

Foto: Profimedia.cz

Kuchyně má obří rozměry.

Foto: Profimedia.cz

V domě je celkem sedm obrovských ložnic.

Reklama

Související témata:

Související články

Lady Gaga koupila nejdražší dům ve Skotsku

Provokatérka a popová ikona současnosti Lady Gaga na sebe opět upozornila. Tentokrát však ne žádným výstředním oblečkem či šokujícím prohlášením, ale tím, že...

Výběr článků

Načítám