Hlavní obsah

George Michael si k Vánocům koupil průhledný dům v Austrálii

Bohaté Vánoce měl letos zpěvák George Michael. Nadělil si dům na australské pláži. Luxusní rezidence za šest miliónů dolarů (cca 116 miliónů korun) stojí na malém skalnatém poloostrově na pláži Whales Beach asi hodinu jízdy na sever od Sydney.

Foto: Profimedia.cz

Nové plážové sídlo zpěváka George Michalela

Článek

Sedmačtyřicetiletý zpěvák, který se v roce 1980 proslavil jako člen kapely Wham!, si dům zamiloval už v květnu, kdy původně plánoval strávit v Austrálii jen dva týdny prázdnin, zůstal však neplánovaně o dva měsíce déle. Informoval o tom server NY Daily.

Pětipokojový dům o třech patrech a celkové rozloze 325 metrů čtverečných přesně odpovídá parametrům plážového sídla. Je světlý, vzdušný a nabízí úžasné výhledy na  moře.

Foto: Profimedia.cz

Výhledem na Tasmánské moře se lze kochat téměř odevšad.

Obývací pokoj je propojený s jídelním koutem, což vytváří více než 12 metrů dlouhý otevřený prostor s vysokým stropem. Zvenčí je prý možné vidět téměř skrze celý dům. V pokoji také nechybí krb, který lemují důmyslné úložné prostory.

Vlny Tasmánského moře lze sledovat z terasy ale i jídelny a to díky proskleným stěnám. Pohledem na vlny se lze kochat dokonce i při plavání v luxusním bazénu, který nemůže chybět u domu žádné celebrity.

Foto: Profimedia.cz

Nádherný výhled je i z bazénu.

Obyvatelům toužícím po soukromí a odpočinku jsou pak k dispozici tři ložnice - ta nejprostornější se otevírá na dvůr, dvě menší s vestavěnými skříněmi v patře mají vlastní balkón. Soukromí i možnost v klidu pracovat nabízí i malé ale útulné studio s krbem.

Foto: Profimedia.cz

Dům je vzdušný i díky proskleným a odstranitelným stěnám

Michael bude v novém domě zřejmě trávit čas společně se svým přítelem Kennym Gossem. Kromě nové rezidence zpěvák vlastní ještě další zajímavé nemovitosti: dům v londýnské oblasti Highgate v blízkosti bydliště Juda Lawa a Sienny Millerové, panství ze 16. století za Londýnem a dům v Beverly Hills.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák George Michael

Zpěvákovi se v letošním roce příliš nedařilo. V červenci havaroval a později byl odsouzen k osmi týdnům vězení za řízení pod vlivem alkoholu a drog. [celá zpráva]

Od svého propuštění ale seká latinu a podle agentury Famous nyní přijal George Michael účast v porotě dalšího amerického ročníku soutěže X Factor, za což prý dostane tučný honorář. „George porotcem chce být. Je to úžasná příležitost dostat se znova na hvězdné výsluní a zvrátit nepříjemný sled událostí z minulé doby,“ tvrdí zpěvákův kamarád.

Reklama

Související témata:

Související články

Lady Gaga koupila nejdražší dům ve Skotsku

Provokatérka a popová ikona současnosti Lady Gaga na sebe opět upozornila. Tentokrát však ne žádným výstředním oblečkem či šokujícím prohlášením, ale tím, že...

Výběr článků

Načítám