Hlavní obsah

Hvězda kultovního hororu Kruh Naomi Wattsová opouští vilu v Los Angeles

Novinky, Veronika Hušková

Trend zbavování se domů kvůli hospodářské krizi následuje i herečka Naomi Wattsová. Hrdinka kultovního hororu Kruh, filmu 21 gramů nebo Mullholand Drive a její přítel Liev Schreiber opouštějí útulnou vilku v Los Angeles, kterou chtějí prodat za šest miliónů dolarů (asi 102 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Vilka v provensálském stylu má hodnotu šest miliónů dolarů.

Článek

Vilku v LA koupil pár v roce 2004 za 4,2 miliónu dolarů (cca 71,5 miliónu korun). K původní ceně si tedy přihodili asi čtyřicet procent.

Foto: Profimedia.cz

Naomi Wattsová s přítelem Lievem Schreiberem

Dům je postaven v provensálském stylu, po žlutých nepravidelných zdech se pne vinná réva, která stavbu příjemně oživuje i zútulňuje. Skvělý výhled a kontakt se zahradou a okolím skýtají obyvatelům velká francouzská okna, kterými je dům doslova posetý.

Foto: Profimedia.cz

Majitelé si mohou užívat luxusu vlastního bazénu i s kruhovou vířivkou.

Foto: Profimedia.cz

V této kuchyni se dá i tancovat.

Dvoupatrová vilka s nepravidelně vysokými zdmi ukrývá šest pokojů, celkem čtyři koupelny s vlastní vanou, rozlehlou kuchyni i formální a neformální jídelnu.

Vila pozvolna navazuje na dvoupatrový domek pro hosty, v němž se kromě pokojů nachází i tělocvična s fitness a lázně. U domu samozřejmě nesmí chybět bazén a garáž pro dva vozy. Soukromí páru hlídá bezpečnostní brána.

Foto: Profimedia.cz

Francouzské dveře udržují kontakt se zahradou.

Foto: Profimedia.cz

Formální jídelna

Naomi Wattsová s přítelem zřejmě bude bydlet v New Yorku, kde tráví poslední dobou většinu času. Pár tam vlastní byt o výměře 269,5 metru čtverečných.

Foto: Profimedia.cz

Terasovitá zahrada za domem

Foto: Profimedia.cz

Dům má celkem šest ložnic.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám