Hlavní obsah

Bydlení pro novou Miss ČR

Jako každý rok i letos získaly vítězky Miss České republiky roční pronájem zařízeného bytu v Praze. Slavnostní předání nové miss Zuzaně Jandové proběhlo v pondělí odpoledne a držitelka titulu získala možnost bydlet v jedné z nejluxusnějších rezidencí v Praze.

Článek

Letos poprvé poskytla roční pronájem developerská společnost Central Group, od které držitelka titulu Miss ČR 2008 získala roční pronájem bytu o velikosti 4+kk v jednom ze sedmi vilových domů v Rezidenci Panorama v Praze 5 - Radlicích.

Vítězky Miss ČR 2008 mají na rok nové bydlení./foto: APK./2

Lokalita je vzdálená jen 250 m od stanice metra B a od centra Prahy 5 minut autem. Většina bytů v této oblasti má díky svému umístění nad Radlickým údolím krásný jižní výhled do krajiny. Celý rezidenční areál je uzavřený centrální pojízdnou bránou a bezpečnostním systémem.

.: Luxusně vybavený byt Miss ČR 2008/foto: Central Group

Zuzana Jandová u bytu získá výrazně nadstandardní provedení, pokročilou bezpečnost i rozšířené pojištění. Pocit přepychu umocní i zařízení moderním značkovým italským nábytkem NATUZZI.

Podlahy a dveře

V koupelně, na WC, v prostoru za vchodovými dveřmi bytů a ve vnitřních komorách je nadstandardní dlažba pokládaná na koso. Dřevěné třívrstvé podlahy jsou položeny ve všech obytných místnostech.

.: Luxusně vybavený byt Miss ČR 2008/foto: Central Group

Nadstandardní vnitřní dveře jsou plné, do obývacího pokoje pak celoprosklené. Dveře jsou dodávány včetně celoobvodového těsnění, obložkových zárubní a rozetového kování.

.: Luxusně vybavený byt pro Miss ČR 2008/foto: Central Group

Koupelna a sociální zařízení

Koupelny bude mít nová miss k dispozici hned dvě, jsou vybaveny nadstandardní dlažbou a obklady s italským designem La Futura. Exkluzivní je i podlahové výtápění. Součástí standardního provedení jsou nyní také závěsná WC a nerezové sifony. Samozřejmostí je plastová vana nebo čtvrtkruhový sprchový kout s moderními dveřmi.

.: Koupelna rezidence Panorama v Radlicích/foto: Central Group

Bezpečí a servis pro Miss ČR

K bytovému domu jeho běžnou správu vykonává specializovaná správcovská firma, kterou si volně vybere společenství vlastníků bytových jednotek. Kromě této běžné správy je k dispozici i řada bezplatných nadstandardních služeb prostřednictvím správce.

.: Vizualizace Rezidence Radlice/foto: Central Group

Správce bude poskytovat tyto nadstandardní služby

  • objednávání potřebných úklidových, údržbových a řemeslných prací ve společných prostorách bytového domu a v jeho okolí u vybrané správní firmy a kontrola kvality a včasnosti provádění těchto služeb
  • zajišťování neodkladných drobných oprav a neodkladného úklidu ve společných prostorách bytového domu a v jeho okolí

Držitelky titulu Miss Sympatie a Vicemiss ČR 2008 získají luxusní byty v Rezidenci Park Hostivař v Praze 10 – Zahradním Městě. Miss Sympatie bude užívat byt 3+kk a Vicemiss 2+kk, obě s prostorným balkónem.

Reklama

Související témata:

Související články

Vinohradské bydlení Jana Přeučila

Herec Jan Přeučil žije v bytě na Vinohradech čtyřicet let. Neměnil by. Stejně jako jeho životní i umělecká partnerka - loutkoherečka Eva Hrušková, první...

Výběr článků

Načítám