Hlavní obsah

Přestavitel Harryho Pottera si pořídil bydlení na Manhattanu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Anglický herec Daniel Radcliffe vstoupil letos v červenci do své plnoletosti jako slušný boháč. Nyní přemýšlí, jak s vydělanými penězi naložit. A pro začátek si pořídil luxusní byt na newyorském Manhattanu.

Článek

Zatím Daniel bydlí v domě svých rodičů v Londýně. Od letošního léta, kdy oslavil osmnáctiny, však může volně nakládat se zhruba stomiliardovým jměním, které si v přepočtu na koruny vydělal. Začal tím, že si koupil za zhruba 80 miliónů korun byt v New Yorku, který mu doporučili jeho finanční poradci - táž firma, která pracuje pro královnu Alžbětu II.

Byt je v pátém podlaží třináctipatrového obytného domu v prominentní čtvrti SoHo a realitní agenti jej označují za nejvíc sexy bydlení v New Yorku. Byt má dvě ložnice, dvě koupelny a prosklenou stěnu s výhledem na mrakodrapy. Dům, v němž je celkem 40 bytových jednotek, má i vlastní bazén a parní lázeň. Zatím Daniel byt pronajímá za zhruba 370 000 korun měsíčně, ale jen do příštího září, kdy se tam nastěhuje sám. Čeká ho totiž broadwayská premiéra diskutovaného představení Equus, v němž má hlavní roli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám