Hlavní obsah

OBRAZEM: Veselé barvy v interiéru v zimě příjemně zahřejí

Novinky, tnk

Veselé barvy doplňků a dekorací vás zaručeně zahřejí na duši, a i když bude venku zima, vy budete mít dojem, že u vás doma léto ještě neskončilo. Žlutá, meruňková, oranžová a syté odstíny zelené jsou tím správným barevným koktejlem pro zimní dny.

Článek

Mix barev je asi nejzábavnější barevnou kombinací do interiéru, inspirujte se barvami duhy a vpusťte si do bytu trochu života.

.: Duhové doplňky ke stolování - hrníček a sítko, slánka a pepřenka, stojánek na vajíčko s lžičkou a talířkem (design Asa Lindberg Svensson). Cena cca 300 Kč/set.foto: Naoko

Když váš domov bude plný pestrých barev, tak se návštěvy u vás doma budou cítit příjemně a budou mít hned lepší náladu. Nechte barvy roztančit v interiéru - duhové tapety, barevná křesla a i závěsy, různé barvy talířů i různé barvy váz, to vše zkuste barevně nakombinovat. .: Barvy do interiéru patří, bez nich bude váš domov jako bez života (design Kang Chul Min).foto: red-dot.de

Barevné sety jsou letos velmi moderní, a tak si můžete barevný mix buď sami namíchat z jednotlivých kusů předmětů nebo si koupit sety, které už samy hýří barvami. Sklenice v různých barvách mají tu výhodu, že si je vaši hosté zaručeně rozpoznají.

.: Barevné retro sklenice. foto: Lsa International

Posezení na různobarevných židlích má něco do sebe, každý den si můžete sednout na tu barvu, na kterou máte zrovna náladu.

.: Wire Chair. Jedna židle je vyrobena z 30,8 m dlouhého ocelového chromovaného drátu s 308 sváry a vyniká tlumenou barevností.foto: archiv Vitra

Pořiďte si i pestrý koberec, pěkný je motiv duhy, spirály nebo bublin, s takovým vzorem kombinace barev rozhodně vynikne.

.: Veselé a zářivé barvy všechny příjemně naladí.foto: Voivo Wool

Barvy dodají interiéru jiskru. Buďte ale opatrní, výsledek může být zářivý, tlumený nebo vsaďte na barevnost anylinkovou v tónech zvýrazňovačů. Vyplatí se ovšem zachovávat střídmost a volit tlumenější tóny barev, s nimi nic nezkazíte.

Reklama

Související témata:

Související články

Interiér v kubistickém stylu si zamilujete

Kubismus, styl doby první republiky, si někteří z nás stále ještě jasně vybavují ze školy. Proč? Je to jedinečný styl, kterému je vlastní zcela osobité...

Výběr článků

Načítám