Hlavní obsah

Nadšený fanoušek má domácí kino, které je věrnou kopií Batmanovy jeskyně

Novinky, Marcela Janouchová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska i jeskyni postaví. Nebo kino? Bláznivý obdivovatel a milovník komiksového netopýřího muže - Batmana, se rozhodl, že si pořídí domácí kino. Na tom by ovšem nebylo nic divného, pokud by v místnosti nestál Batmobil, nepřijeli jste tajným výtahem a počítač vám nezkoumal otisky prstů.

Foto: Profimedia.cz

V "domácí jeskyni" nechybí gotický design, plynový krb, ani kvalitní počítačová technika.

Článek

Neuvěřitelné dva milióny dolarů (asi 40,5 mil. Kč) investoval muž z Greenwiche v Connecticutu do svého netopýřího domácího kina, které se pyšní nejednou rekvizitou ze slavného filmu a ještě slavnějšího komiksu. Celá místnost je zakomponovaná do soukromého bytu vlastníka a odráží celý tajný svět miliardáře Bruce Wayna, superhrdiny bojujícího za spravedlnost.

Foto: Profimedia.cz

V elegantních černých autosedačkách se budete cítit jako spolujezdec v Batmobilu.

Jestliže byste chtěli tajnou promítací "jeskyni" navštívit, musíte samozřejmě projít řadou bezpečnostních opatření. Prohlídka vás zavede přímo do knihovny, ve které je ukryt tajný výtah, který návštěvníky dovnitř pustí pouze po zkontrolování otisků prstů.

Pokud projdete celou bezpečnostní prověrkou, můžete se kochat jeskyní, která je stejně jako pravá Batcave uzpůsobena dle prvků gotiky a art deca, což mimo jiné dokazuje i obří okřídlený chrlič. Pokud víte, kam sáhnout, tak se vám po vyjmutí jedné z knih představí maketa proslulého Batmobilu v životní velikosti.

Foto: Profimedia.cz

Poctivé fanoušky potěší Batsuit v životní velikosti.

Do výbavy "falešné" Batcave pochopitelně patří také plynový krb, šatna s oblekem a elegantní černé kožené sedačky, konstruované tak, abyste si při sledování připadali jako spolujezdec v Batmobilu.

Celou tuto architektonickou a designovou bombu dal majitel na starosti kanadské firmě Elite Home Theater Seating, která po návrhu ihned skočila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám