Hlavní obsah

Zájemce zaplatil za byt v nejvyšším komplexu v New Yorku necelé dvě miliardy

Novinky, bok

Chcete-li mít skutečně luxusní bydlení, které vám bude každý závidět, musíte být ochotni do něj investovat nemalé finanční prostředky. Stačí se poohlédnout po tom, co se vám líbí. Podobně jako neznámý zájemce, který si koupil ještě nedostavěný byt v nejvyšším bytovém komplexu v New Yorku za částku, která v přepočtu činí necelé dvě miliardy korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Luxusní apartmány v New Yorku s výhledem na Central Park

 
Článek

Nový, zatím nedokončený rezidenční komplex na Manhattanu nese poněkud tajemný název One57 a je současným synonymem nejdražšího bydlení v New Yorku.

Nového majitele "přepychového apartmánu" může hřát pocit, že bude mít za své peníze (více než 90 miliónů dolarů - 1 818 900 000 korun) vskutku jedinečné bydlení s nádhernými výhledy do okolí. Jedná se také o bezkonkurenčně nejvyšší cenu za "byt" v této oblasti, která předčila i loňskou nabídku ruského magnáta, který pro svou dceru koupil blízko Central Parku byt za zhruba 88 miliónů dolarů (1 778 000 000 korun).

Nová výšková budova by měla mít po dokončení, které se plánuje zhruba za dva roky, celkem 90 pater a měla by se řadit mezi nejvyšší rezidenční stavby světa. V současnosti je prodána zhruba polovina z celkového množství nabízených bytů.

V prvních 30 patrech komplexu se má nacházet pětihvězdičkový hotel Park Hyatt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám