Hlavní obsah

Podzimní sezónu veletrhů s bydlením otevírá Pragointeriér

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes začíná na pražském Výstavišti v Holešovicích dvacátý mezinárodní veletrh interiérů a bydlení "Pragointerier - living fair" a potrvá až do neděle. Představují se na něm firmy, které spolu na veletrhu soutěží o pozornost diváka. O interiérové expozice opravdu není nouze, firmy v nich nabízejí ke shlédnutí to nejlepší z interiérových novinek letošního roku.

Článek

Sezónu podzimních veletrhů s bydlením pomyslně otevírá právě Pragointeriér - living fair. Nábytek, textilní dekorace nebo atypické nábytkové sestavy, to vše na veletrhu naleznete a pokud si nebudete ani po shlédnutí stánků moci vybrat tak můžete využít porady bytového designéra.

Den s ním proběhne v pátek a během něj můžete s bytovými designéry po přednáškách (v 11:30 a 14:30) konzultovat třeba problémy, které máte s interiérem u vás doma.

Na veletrhu si ale přímo můžete prohlédnout stylový nábytek, moderní kuchyně, čalouněné sedací soupravy, křesla z kůže i exotické druhy nábytku z cizích zemí.

.:  Veletrh Pragointeriér

Inspirativní jsou také přednášky s názvem “Barvy a váš byt, působení barev na psychiku člověka”, ty proběhnou každý veletržní den před polednem a seznámí vás s barvami, které budou přesně vystihovat charakter místností. A něco vtipného na závěr:

Na veletrhu se můžete vyfotit s Horstem Fuchsem

Fan klub televizního show-mana Horsta Fuchse si na veletrhu bude libovat. Návštěvníci totiž mají vtipnou možnost nechat se s tímto nezapomenutelným propagátorem rozličných kuchyňských pomocníků a robotů vyfotografovat.

Ať už vás na veletrh lákají novinky v interiérovém designu nábytku nebo přítomnost politováníhodné ikony moderní doby - Horsta Fuchse, tak vězte, že veletrh můžete navštívit v době od 10 do 18 hodin, pouze v neděli si musíte pospíšit, protože veletrh končí již v 17:00.

Vstupenka vás přijde na 100 Kč, za zlevněnou dáte polovic a pokud chcete na veletrh vyrazit s celou rodinou tak zaplatíte 200 Kč. Užijte si tedy zařizování interiéru nábytkem, načerpejte inspiraci a dejte na svůj úsudek, případně se poraďte přímo na veletrhu s odborníkem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám