Hlavní obsah

Svítící sklenice promění každou domácí párty v nezapomenutelný večírek

Pokud chystáte párty pro své přátele a chcete jim připravit nějaký ten nevšední zážitek tak pro vás máme zajímavý tip na zpestření. Jsou jím svítící sklenice. Díky nim se váš domov po zhasnutí změní v barevný rej připomínající ohňostroj a večírek bude mít mystickou atmosféru - na takový zážitek jen tak nezapomenete.

Článek

Zajímavými sklenicemi jsou sklenice plynule měnící barvy - dovedou měnit až 15 barev. Děje se tak díky zabudované iluminační tyčince v těle sklenice. Světlo se zapíná na spodní části podstavce sklenice a ve dne jej můžete samozřejmě vypnout.

.: Sklenice na limonádu, ledový čaj apod. svítí díky diodám (170 Kč).foto: gadgetworld.cz

Na víno se budou hodit sklenice v klasickém designu, ve dne je od obyčejných sklenic nerozeznáte, a budete je tak moci používat i pro všední příležitosti.

.: Na bílé a červené víno se perfektně hodí tyto sklenice z PVC (338 Kč).foto: zajimave darky

Jsou i praktické, po sejmutí nožky můžete takové sklenice umýt v myčce. Výhodou je také to, že díky jejich rozložitelnosti je můžete bez problémů vzít s sebou kamkoliv na piknik.

I jiné svítící doplňky dovedou pobavit

Pokud si už nechcete pořizovat svítící sklenice, zkuste alespoň svítící míchátka na drinky. Díky nim se každý drink stane exotickým nápojem. Míchátka budou působit skvěle s kostkami ledu, světlo se bude ve sklenici odrážet mnoha směry a vzniknou tak fascinující barevné efekty.

.: Míchátka do koktejlů a svítící brčka - světlo se v nich hýbe, jak pijete. Vpravo nahoře: svítící sklenice na šampaňské v růžové barvě.foto: novinky.cz, event lights, Obchůdek U Skřítka

Po zhasnutí vypadá taková sklenice z předchozího obrázku úplně obyčejně - jako klasická sklenice na šampaňské nebo na ledovou kávu se šlehačkou.

.: Pro romantické chvíle ve vaně se hodí tyto sklenice - na šampus nebo na ledovou kávu a čokoládu (vlevo cca 56 Kč, vpravo 179 Kč).foto: novinky.cz, event lights, Obchůdek U Skřítka

Vyzkoušet něco netradičního se vyplatí, svítící sklenice vám dobře poslouží jako obyčejné sklo, ale ještě s nimi mile překvapíte své blízké. Svěle se hodí pro romantické noci strávené ve dvou se skleničkou šampaňského.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám