Hlavní obsah

Moderní topení v neobvyklém designu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doba nevzhledných radiátorů je pryč a topení se stává okrasou interiéru. Topné těleso se mění v sochu, která je stejně tak funkční jako estetická. Otopná stěna nebo žebříčkové topení na sušení ručníků? I to je součást nové generace topení, kterou vám představujeme.

Článek

Staré topení dovede zkazit dojem z jinak krásně zařízeného interiéru. Jde ale o nezbytnou část vybavení bytu a tak není od věci dát si záležet právě na ní.

.: Staré topení oko nepotěší.foto: ATOS foto

Výrobci přicházejí s novinkami, s modely topení za které se nemusíte stydět, ale které se mohou stát chloubou vašeho bytu.

.: Nejprodávanější otopné těleso, určené pro montáž do otopných soustav ústředního vytápění budov. foto: Právo/archiv firem Korado a Finex Term Cz

A jak vypadají topná tělesa nového tisíciletí? Spletli by jste si je s uměleckým dílem..

.: Takové topení je chloubou interiéru.foto: aqua trade

Novodobá topení mohou být díky svému designu i velmi praktická a v době kdy se netopí sloužit třeba jako věšák.

.: Vypadá skvěle a skvěle také slouží. Designové topné těleso je vyhřívané vodou, v provedení chrom.foto:Scirocco

Výroba takovýchto topných těles není zatím rozšířena a cena je vyšší, v budoucnu se však dá očekávat že novodobá topná tělesa budou vypadat právě takto a najdou si místo v našich domácnostech. Již dnes jsou ale oblíbené tzv. otopné stěny.

.: Otopné stěny jsou k dostání v pěti základních modelech. foto: Právo/archiv firem Korado a Finex Term Cz

Spodní připojení otopných stěn umožňuje nenásilné včlenění tělesa do interiéru. Otopné stěny mohou být dokonce doplněny i zrcadlem. Jsou tak vysoce estetickým a vkusným doplňkem hal a předsíní.

.: Otopná stěna je vynikající variantou do moderního interiéru. foto: Právo/archiv firem Korado a Finex Term Cz

Nejoblíbenějším materiálem ze kterého je moderní topení vyráběno je lesklý chrom. Žebříčkové radiátory se staly velmi oblíbenými, umožňují totiž efektivní sušení ručníků.

.: Chromované provedení radiátoru je velmi luxusní.foto: Sapho koupelny

Nabídka variant topení je bohatá a naše domovy tak mohou díky nim získat nový rozměr. Pokud je poslední vadou na kráse vašeho interiéru právě radiátor, tak se nechte inspirovat.

Reklama

Související témata:

Související články

Lidé mohou ušetřit za topení tisíce

Dosavadní mírná zima dává lidem naději, že v ní ušetří tisíce korun za topení. Ale peníze v kapse rozhodně dosud nemají. Odborníci upozorňují, že pokud přijdou...

Krb zahřeje a zútulní interiér

Kulhavý kovář Hefaistos byl nejen strážcem ohně, ale také patronem umění. Dnešní krby nejsou jen ryze účelové, ale plní i funkci dekorativní. Umělecké...

Výběr článků

Načítám