Hlavní obsah

U holešovického přístavu vyrostly byty s výhledem na Vltavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sousedství holešovického přístavu na Vltavě vznikl nový bytový komplex s názvem River Lofts. Tato industriální část města prochází v posledních letech výraznou modernizací a Holešovice se stávají vhodnou čtvrtí pro bydlení. Novému bytovému komplexu o více jak 150 jednotkách dominují velké prosklené plochy a poetický výhled na přístav.

Článek

Převážná většina bytů je situována směrem k řece a tomu je uzpůsoben i projekt. Velká okna a zimní zahrady, balkony a terasy nabízí nejen spoustu světla, ale i skvělý výhled na řeku a na panorama Prahy.

.: Lofty nabídnou výhled na Vltavu. Foto: Riverlofts

Majitelé bytů ve spodních patrech si mohou užívat i předzahrádek. Tyto byty tedy odpovídají trendům poslední doby, maximálně využívají blízkosti přírody a klidu a podtrhují atmosféru místa. Zároveň se nalézají mimo shon hlavního města, to je ale lehce dostupné městskou hromadnou dopravou.

Součástí komplexu jsou nejen klasické byty, ale také mezonetové byty a ateliéry a to ve velikostech od 1+kk do 6+kk. ve velikostech 36 m2 do 152 m2.

.: Riverlofts v pražských Holešovicích. Foto: Riverlofts

Ceny nejsou nízké. Za atelier o velikosti 1+kk o velikosti 41 m2 s balkonem o velikosti cca 20 m2 dáte zhruba 2 300 000 bez DPH a za byt 3+kk o velikosti 87 m2 s balkonem cca 10 m2 dáte 5 600 000 bez DPH.

A jak to má v bytech vypadat?

Podlahy jsou položeny plovoucí v odstínu dubu, v koupelně, na toaletě, v předsíni a v komoře je položena keramická dlažba a na četných balkónech a terasách je položena dlažba mrazuvzdorná a protiskluzová. Na toaletě a v koupelně nalezneme keramický obklad do výšky cca 2,1 metrů. Stěny jsou jinak vymalovány klasicky na bílo a noví majitelé tak mají možnost upravit si byt podle vlastních představ a vkusu.

.: Vizualizace projektu. Foto: Riverlofts

Okna mají byty dřevěná s praktickým izolačním dvojsklem. V prvních patrech je ale umístěno sklo bezpečnostní, případně bezpečnostní fólie. Obyvatelé budou moci využívat domovního videotelefonu. Hlavně si ale budou užívat slunce, kterého budou mít v bytě díky proskleným lodžijím, balkónům a terasám soustu.

Reklama

Související témata:

Související články

Loftové bydlení není pro každého

Bydlení v loftech má své příznivce i kritiky, ovšem pravdou zůstává, že patří mezi alternativní bydlení, které má nádech nevšednosti a exotiky, jež hledají...

Výběr článků

Načítám