Hlavní obsah

Stavební veletrhy v Brně očekávají 100 tisíc návštěvníků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO
Aktualizováno

Stavební veletrhy Brno v úterý otevřou své brány a potrvají do 26. dubna na výstavišti v Brně. Jsou událostí, na které se prezentuje téměř 1500 firem z oboru stavebnictví. Letošní ročník zřejmě bude největším veletrhem v Evropě od roku 2000.

Článek

Veletrhy Brno ale nejsou otevřené pouze odborníkům z oboru stavebnictví, ale nabízejí spoustu lákadel i laikům, kteří plánují renovaci bytu, nebo třeba jen vybírají nové obklady do koupelny. 

Stavební veletrhy Brno jsou dle hodnocení Evropské federace stavebního průmyslu jediným stavebním veletrhem mezinárodního významu ve střední a východní Evropě s vysokým zastoupením odborné veřejnosti. V rámci celé Evropy dokonce patří mezi 5 největších veletrhů v oboru.

Představí se nejnovější trendy v oblasti sanitární techniky a interiérů koupelen, prezentovat se budou rovněž výrobci a dodavatelé vytápěcí techniky, vzduchotechniky a klimatizací, armatur, potrubí, čerpadel a také osvětlovací techniky, elektroinstalací a systémové integrace budov.

Čtyři relativně samostatné části

První částí je mezinárodní stavební veletrh IBF, který pokrývá prakticky všechny oblasti stavebnictví – realizace staveb, stavební materiály. 

Mezinárodní veletrh technických zařízení budov SHK BRNO představuje nejnovější trendy v oblasti interiérů koupelen, ale prezentují se tu rovněž výrobci a dodavatelé vytápěcí techniky, vzduchotechniky a klimatizací.

Další částí je ELEKTRO, které zahrnuje třeba obory osvětlovací techniky, nebo elektroinstalace.

Pokud se chcete dozvědět více o novinkách a trendech současného bydlení, pak máte možnost na stavebním centru EDEN 3000. Celoročně je zde možné shlédnout přehlídku kompletně vybavených rodinných domů. Součástí centra je i poradenské středisko pro otázky bydlení a výstavby.

Celé veletržní dění bude zpestřeno bohatým doprovodným programem. Tématy budou například dřevostavby, ochrana před povodněmi, inteligentní budovy, ocelové konstrukce, konference o udržitelném stavění, francouzské zkušenosti s učňovským školstvím, možnosti mezinárodní podpory v oblasti dopravy, opravy bytového fondu, brownfields, investiční příležitosti v regionech a mnoho dalších. 

A jaké je hlavní téma letošních veletrhů?

Hlavními tématy letošního ročníku veletrhu jsou „stavební stroje“ a "bytová výstavba". Pokud tedy hledáte inspiraci, nebo potřebujete získat nějaké informace z oboru stavebnictví a seznámit se s novinkami pro letošní rok, tak se vypravte na brněnské výstaviště a to v době od 9:00 do 18:00.

VSTUPNÉ
celodenní vstupenka120 Kč
zlevněná vstupenka, skupinová sleva - dospělí60 Kč
skupinová sleva - školy30 Kč
rodinné vstupné120 Kč
návštěvníci se jménem "stavebního řemesla" děti do 6ti letzdarma

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám