Hlavní obsah

Návrhář roku na Czech Grand Design: Praktické střihy i sexy detaily

Právo, far
PRAHA

I návrháři mají speciální soutěžní kategorii v rámci druhého ročníku Czech Grand Design. Slavnostní vyhlášení bude v sobotu večer ve Stavovském divadle v Praze. Do oficiálního oznámení výsledků také pokračuje s Novinkami.cz soutěž o katalogy a volné vstupy.

Článek

MUSET FASHION DESIGN

Za značkou Muset Fashion Design stojí manželé Radana a Pavel Ivančic. Nominováni jsou za kolekci, s níž Pavel Ivančic obhájil doktorský titul na Central Saint Martins college of Arts and Design a předvedl ji na London Fashion Weeku. V Česku byla představena na zahájení Designbloku. „Těší nás navrhovat kolekce, ve kterých lidé najdou kus sebe sama," říkají o své tvorbě návrháři.

.: Ukázka z přehlídky na letošním Designbloku

.: Sexy střih je typický pro Muset Fashion Design.

DENISA NOVÁ/DNB

Držitelka několika titulů Výtvarník sezóny se do finále dostala kolekcí podzim/zima 2007/08 a za návrhy pro projekt We Speak Image.

.: Kolekce We Speak Image

HANA ZÁRUBOVÁ

Jedna z předních českých návrhářek zaujala návrhy pro kolekci Chmó 3D v novém podání.

.: Kolekce Chmo 3D podzim/zima 2007

FOTO: Archív Czech Grand Design (6)

SOUTĚŽ

Prvních deset čtenářů, kteří do soboty 16:00 pošlou na e-mail bydleni@novinky.cz tipy na vítěze v každé ze sedmi kategorií Czech Grand Design (Designer roku, Oděvní designer, Fotograf, Výrobce apod.) a trefí správně minimálně čtyři oceněné mezi grafiky, návrháři a fotografy, může získat volný vstup nebo katalog k výstavě Czech Grand Design. Ta se koná od 6. do 23. března v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze.

Během týdne vám představíme nominované ve všech kategoriích.

Anketa

Který návrhář je podle vás nejlepší?
Muset Fashion Design
13,7 %
Denisa Nová
70,7 %
Hana Zárubová
15,6 %
Celkem hlasovalo 1573 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám