Hlavní obsah

Horské apartmány ve Vrchlabí

Právo, zr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VRCHLABÍ

Prodej apartmánů v bytových domech U Náhonu v krkonošském městečku Vrchlabí zahájila v závěru minulého roku realitní společnost Mexx Reality. Ve dvou pětipodlažních domech je celkem 56 bytů o velikosti 2+kk a o průměrné výměře 55 m2.

Článek

„Zájem o byty zaznamenáváme jak ze strany místních, tak jako možný nákup tzv. rekreační nemovitosti,“ říká Marek Makový z Mexx Reality. Roli v tom určitě hraje i velmi dobře dostupný Špindlerův Mlýn a stále oblíbenější Herlíkovice.

Právě dostupnost vyhlášeného střediska zimních sportů Špindlerova Mlýna a dalších, jako jsou Herlíkovice nebo rodinný Bubákov, činí z Vrchlabí zajímavou investici s výrazným potenciálem. Napomáhá tomu i stavební uzávěra vyhlášená ve Špindlerově Mlýně a malé množství pozemků vhodných ke stavebním projektům v okolních střediscích.

„Předpokládali jsme, že se najdou klienti, kteří byt budou chtít využívat pouze sezóně, ale hlavní zájem jsme očekávali od místních obyvatel,“ uvádí Makový a dodává, že v současné době je to zhruba půl na půl.

„Potvrdila se tak úvaha, že Vrchlabí se stává atraktivní lokalitou pro nákup rekreačního bydlení. Cena bytů začíná na 1,6 mil. Kč a na hypoteční úvěr se dají pořídit již od 4 929,- Kč měsíčně,“ uzavírá Makový.

Reklama

Výběr článků

Načítám