Hlavní obsah

Temný Hummer H3 pro Evropu

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Až někdy potkáte na ulici něco hodně tmavého, tak se zajímejte o to, zda se náhodou nejedná o speciální sérii Hummer H3 Black Edition. Tohle auto totiž má temně černý lak, černý interiér i černé doplňky. Do tmy tak budou svítit maximálně světla a značka.

Foto: Hummer , Novinky

Hummer H3 Black Edition

Článek

Black edition si objednal oficiální dovozce do Evropy jako speciální padesátikusovou sérii. Představení vozu se odehrálo na autosalonu v Bologni, takže bůh ví, jestli už náhodou nejsou všechny vozy již rozprodány.

Hummer H3 Black Edition je postavený na verzi H3 Adventure, což znamená, že v interiéru jsou některé jiné prvky proti standardnímu vybavení. Navíc se zde objevuje další výbava za 5000 euro, do které se počítá například speciální čalounění sedadel, nová audiosouprava s navigací apod.

:. Hummer H3 Black Editionfoto: Novinky/Hummer

Z padesáti vozů se objeví na trhu 25 kusů, které budou mít klasickou pevnou střechu a druhá polovina pak bude moci střechu odsunout. Samozřejmě, že vše bude ovládáno elektricky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám