Hlavní obsah

Sharan a Alhambra jako Van Epress

Popravdě řečeno, tento tuning jsme zařadili jako lakmusový papírek našich čtenářů. Jsme sami zvědaví, komu se bude líbit a kdo zcela zatratí tuning Volkswagenu Sharan (Seatu Alhambra) v podání Racedesign.

Článek

Německý tuner Racedesign se už podle názvu nespecializuje na úpravy motorů a podvozků, ale snaží se co nejvíce "naondulovat" karoserie. Nabízejí dost "zajímavých" kreací - doporučujeme se na jejich stránkách podívat třeba na Audi 100.

Ale zpátky k dnes představovanému vozu. Volkswagen nabízí ve svém programu model Sharan, který je totožný se španělským Seatem Alhambrou. Racedesign z nich udělal automobil, který by mohl být třeba pacecarem formulí 1, kdyby na to měl podvozkově a motorově.

Přední nárazník se zcela okatě nechal inspirovat u Audi, maska chladiče sahá skoro až k zemi. Na světlometech jsou nasazená obligátní mračítka a nové nástavce prahů div neškrtají o silnici. Ovšem další překvapení přijde na zadním nárazníku. Ten  vypadá, že je koncipován na to, aby odsál extrémně silný proud vzduchu od podvozku při super vysokých rychlostech. Velkému výkonu motoru odpovídá i dvojitá chromovaná koncovka výfuku. Samozřejmostí jsou nová ohromná kola se závodními pneumatikami. O nich však Racedesign mlčí.

A co za to? Přední nárazník stojí 349 euro (9841 Kč), prahy 129,95 euro (3665 Kč) a zadní nárazník pak 299 euro (8432 Kč). A to se vyplatí, co říkáte?

Anketa

Ohodnoťte známkou tuning VW Sharan podle Racedesign
1
51,4 %
2
13,4 %
3
9,6 %
4
5,5 %
5
20,1 %
Celkem hlasovalo 1180 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám