Hlavní obsah

Erst XC90: když Japonec umí švédsky

Tak tohle jsme tady ještě neměli. Moc japonských tuningových dílen na světě známo není. Většinou jsou to tovární tuneři, jako je například Mugen u Hondy. Jenže i na Ostrovech vycházejícího slunce mají profesionální tuning, který zvládne i věci z Evropy - třeba ze Švédska.

Článek

Firma Erst je specialistou na evropské vozy, konkrétně právě na Volvo. Navíc je tato značka známá jako místo, kde si může každý nechat snížit jakýkoli svůj vůz a nehcat mu udělat perfektní podvozek. Doporučujeme si ještě prohlédnout stránky výrobce, kde za pozornost stojí parádně upravené Volvo V70R.

Také na posledním kusu - Volvu XC90 to je znát. Automobil dostal nové pružiny a tlumiče, které sice ještě nejsou v nabídkovém listu, ale zanedlouho by snad být měly. Najdeme zde ale všechny ostatní změny - přední a zadní stříbrný panel na nárazník, nové přední mlhovky s překrytím a samozřejmě také novou koncovku výfuku. Změn není moc, ale ve srovnání s některým "tuzingem" evropských firem docela stačí.

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.

Erst se bohužel nezaobírá tuningem motorových jednotek, což je jistě škoda. S japonskou precizností by jistě dokázali z přeplňovaných motorů "vymámit" pěkných pár koní navíc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám