Hlavní obsah

AMG připravilo vizuální paket pro novou řadu CL

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě nikdo řadu CL neviděl na živo a už má AMG připravený tuning. Aby také ne - Mercedes svému dvornímu dodavateli speciálů dodal všechny potřebné informace jistě s mnohaměsíčním předstihem. Ti, kterým tak nebude vyhovovat vzhled nového kupé, jej mohou trochu oživit sportovním kitem.

Článek

Ten zahrnuje přední nárazník s pozměněným designem a zvětšeným nasávacím otvorem pro chlazení motoru, upravené prahy a dvě efektní velké chromované koncovky výfuku s logem AMG. Asi největší eleganci však vozu dodají nová hliníková kola o průměru devatenáct palců obutá do sportovních pneumatik o rozměrech 255/40 vpředu a 275/40 vzadu.

Nový paket stojí 5336 eur, a to včetně německých daní. Kdo by si však chtěl objednat k novému CL jen kola, musí sáhnout do peněženky pro 3132 eur u CL 500 a 1972 eur u CL 600. Zatím jsou v nabídce pouze tyto dva modely [celá zpráva], ale v dohledné době očekáváme nástup nejvýkonnější varianty CL 63 AMG, která by měla výkonem přeskočit magickou čtyřsetkilowattovou hranici.

Reklama

Související témata:

Související články

Nové kupé Mercedes-Benz CL: Luxusní koráb

Mercedes oficiálně zveřejnil informace a fotografie své nové řady CL. Toto ohromné kupé vychází technicky ze sedanu třídy S, ale nezapře v sobě i některé prvky...

Výběr článků

Načítám