Hlavní obsah

Extrémní tuning extrémního Porsche

Novinky,

Tuningová společnost 9ff připravila jednu specialitu, která je směřována k fanouškům nejrychlejších automobilů světa. Pro extrémní Porsche Carrera GT vytvořila speciální kit zvyšující výkon motoru až na neuvěřitelných 912 koní.

Článek

Po bílém krokodýlu od 9ff [celá zpráva] se rozhodla firma 9ff připravit něco, co vyrazí dech. Porsche Carrera GT není žádný drobeček a řídit ho dokáže jen opravdu zručný řidič, protože přebytek výkonu na kolech dá poznat všechny nedostatky jen jednou. 9ff však myslí, že se najde ještě několik dalších zákazníků, kterým je jeho výkon málo.

Pro agregát jsou taky připraveny nové svody výfuku, sání, vačky i turbodmychadla, sportovnější katalyzátor a průchodný vzduchový filtr. Výsledkem je 912 koní, tedy opravdu extrémních 671 kW. Za cenu 95 800 euro (2,75 miliónů korun) si tak můžete pořídit tuning, který bude každý závidět. Ale jelikož práce musí být vidět, i posílení je třeba podpořit pořádnou úpravou exteriéru. V nabídce je tak nový přední nárazník se spoilerem, zvyšujícím přítlak za "lidovku" 7980 euro (223 000 Kč), sada devatenáctipalcových kol s centrální maticí (405 000 Kč) a samozřejmostí je ještě o značný kousek vyztužený podvozek za 223 000 Kč.

Méně movití majitelé si mohou koupit úpravu, která nezahrnuje turbodmychadla. Pak za cenu 840 000 Kč dostanou pouhých osmdesát koníků navíc.

Reklama

Související témata:

Související články

Bílý krokodýl od 9ff

Německá tuningová 9ff má mezi znalci hodně dobrý zvuk. Její výtvory několikrát překonaly rychlostní limity, které nikdo před nimi neprotrhl. Jenže nový model...

Výběr článků

Načítám