Hlavní obsah

První zlatý Boxster

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pforzheim je firma známá svými zlatnictvími a také výrobou hodinek. Její portfolio ale nyní rozšířil i tuning automobilů - a ne ledajaký. V nabídce je totiž pozlacené Porsche Boxster. Pro zájemce bude vyrobeno omezené množství automobilů, které mají jeden z nejdražších laků na světě.

Článek

Dvousedadlový sporťák tak září, až přechází oči. Aby také ne - na celé jeho karoserii najdeme zlato. Nejde sice o zlaté panely (to by se automobil i s tak silným motorem nerozjel a především by se deformovala karoserie),ale o pozlacení tenoučkými plátky drahého kovu.

Boxster má pozlacenou jen karoserii. V interiéru najdeme klasické kličky dveří a doplňky z kovu, ale nikoliv toho drahého. "Záruka na automobil zůstala nedotčena", řekla Petra Köhlerová ze studia Visualis, které si pokovení dvaadvacetikarátovým zlatem vzalo na starost. Pak ještě dodala: "Na voze nebyla změněna žádná součást. Tohle je sériový vůz, který má jen jinou barvu, než tomu bylo původně, takže není důvod, proč zrušit záruku."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám