Hlavní obsah

Civic s dveřmi vzhůru

Novinky, Jan Čech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuningová firma LSD se zabývá úpravami téměř všech automobilů, co jsou na trhu. Jejím jediným a velmi úspěšným typem produktu je nový systém otevírání dveří. Ten se dá aplikovat na snad každý vůz. Jedním z nich je i nová Honda Civic.

Článek

Německá firma LSD téměř každý měsíc prezentuje nový upravený automobil. Ve svém portfoliu jich už má požehnaně. Jejich patentovaný závěs dveří je jednoduchý a přitom dokáže být instalován na téměř jakýkoli automobil.

Posledním výtvorem je futuristická Honda Civic. Jsou vozy, kterým dveře, jenž se nejdřív asi o 15° pootevřou v klasickém směru a pak se vyklopí nahoru, nehodí. Není to ovšem případ japonského vozu. Vypadá velmi efektně. Navíc LSD nabízí sadu i samostatně, takže podle přiloženého podrobného návodu si může zákazník závěs nasadit sám.

Největší výhodou nového systému otevírání dveří je jeho zákonnost. V Německu má totiž každý výrobek LSD schválení TÜV, které je možné po několikadenním papírování přenést i do ČR. Navíc je systém testován i crashtestem. Zde byla prokázána jeho funkčnost i po strážce s vozidlem/překážkou do prostoru za předním kolem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám