Hlavní obsah

Omlazený Nissan 370Z Nismo má říznější vzhled i dva typy převodovky

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nissan ukázal nejspíš poslední omlazení sportovního kupé 370Z v oficiální úpravě Nismo před příchodem nové generace. Přední maska se inspirovala supersportovním GT-R. Podvozek ani motor se neměnil, nově se v nabídce objevuje sedmistupňová automatická převodovka.

BEZ KOMENTÁŘE: Nissan 370Z NismoVideo: Nissan

 
Článek

Změny se týkají verze Nismo (Nissan Motorsports International), tedy modelu upraveného přímo výrobcem. Na přídi lze zaznamenat nový nárazník, otvory pro přívod vzduchu či přední spoiler. Co se dále změnilo? Červené linky, vzhled diod pro denní svícení se inspiroval u většího GT-R. Jiné jsou i prahy a zadní křídlo. Kovaná kola mají tradiční rozměr 19 palců, nově nabídnou tmavou barvu.

Uvnitř jsou sedadla Recaro, nově nabízená v kombinaci kůže/alcantara, volant je potažený také alcantarou. Budíky mají nově červené podsvícení. Novinkou je možnost vybrat si ze dvou typů převodovek - buď ze šestistupňové manuální, na výběr je nově i sedmistupňový automat s funkcí automatických meziplynů (stejný jako ve standardním 370Z).

Foto: Nissan

Nissan 370Z Nismo (2013)

Motor a podvozek tohoto sportovního kupé s pohonem zadních kol zůstal beze změn. I nadále tak 3,5litrový V6 nabídne v americké verzi 355 koní (261 kW). Prodej omlazené verze začne v USA v červenci, cena nebyla zatím zveřejněna.

Foto: Nissan

Nissan 370Z Nismo (2014)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám