Hlavní obsah

Nissan upravil sportovní kupé 370Z podle přání fanoušků na sociální síti

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americké zastoupení Nissanu se zeptalo fanoušků na Facebooku, jak by se dalo vylepšit jejich sportovní kupé 370Z. Výsledkem je auto s motorem o výkonu 500 koní, matně šedý lak, zadní křídlo a nový výfuk.

Nissan upravil 370Z podle přání fanoušků na FacebookuVideo: Nissan

 
Článek

Jak moc se změní auto podle připomínek fanoušků značky? Takovou otázku si před několika měsíci položil japonský Nissan a podle nejčastějších přání fanoušků upravil své sportovní kupé 370Z.

Původní 3,7litrový šestiválec s výkonem 332 koní dostal přeplňování pomocí dvou turbodmychadel od Greedy. Stejná společnost dodala i laděný výfuk. Výkon motoru je o 168 koní vyšší – rovných 500. Součástí přestavby jsou i silnější brzdy a nové naladění tlumičů.

Změnila se i karoserie, nyní je v matně šedém laku a s novými, odlehčenými devatenáctipalcovými litými koly. Vzadu přibylo nepřehlédnutelné křídlo, vepředu je nový nárazník, ze kterého dole vyčnívá nápadité „lízátko“.

Uvnitř jsou skořepinová sedadla Recaro a nový volant. Nissan zatím neuvedl, zda takto upravené auto má šanci na sériový prodej (alespoň v limitované edici).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám