Hlavní obsah

V Británii vzniká nejdelší Audi R8 na světě

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská firma Limo Broker se specializuje na prodlužování délky běžných vozidel. Po Hummeru a Range Roveru nyní firma chce nabídnout prodlouženou verzi supersportu Audi R8. Projekt zatím nebyl realizován, firma světu ukázala renderované fotografie.

Foto: Profimedia.cz

Audi R8 Limo

Článek

Britská firma by chtěla nabídnout nejrychlejší „limuzínu“ na světě, která odveze až osm  pasažérů. Cena tohoto vozu, který zatím existuje pouze ve virtuální podobě, má dosáhnout 300 tisíc liber (zhruba 9 miliónů korun).

Firma neuvedla, jak dlouhý by model R8 Limo měl být. Z renderovaných snímků je patrné, že dveře se budou vyklápět vzhůru (což u R8 není standardní). Automobil by měl být hotový letos v létě.

Foto: Profimedia.cz, Profimedia.cz

Audi R8 Limo

Společnost Limo Broker sice zcela zničila charakter supersportovní R8, o pozornost médií se však firma se svým netradičním výtvorem bát nemusí. Standardní R8 V10, v současné době nejrychlejší sériové Audi, pohání 5,2litrový motor s výkonem 525 koní a 530 Nm. Dosahuje rychlosti až 316 km/h.

Foto: Profimedia.cz, Profimedia.cz

Audi R8 Limo

Foto: Profimedia.cz, Profimedia.cz

Audi R8 Limo

Anketa

Líbí se vám Audi R8 Limo?
Ano
28,4 %
Ne
71,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 11122 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám