Hlavní obsah

BMW představilo sportovní paket pro X3

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnichovská automobilka bude sportovně-užitkový model X3 nabízet i se sportovním M paketem. Kromě jiných kol a změn na karoserii je součástí i sportovní volant a sedačky. X3 M bude k dostání od jara 2011.

Článek

BMW X3 s M paketem má upravenou aerodynamiku karoserie – nové jsou nárazníky (přední i zadní) a malý střešní spoiler. Změn není mnoho, jedná se o drobné kosmetické úpravy. V nabídce jsou i specifická 18palcová kola (na přání lze objednat i rozměry 19 nebo 20 palců). Zajímavým rozšířením je černý karbonový lak.

Uvnitř je sportovní volant, sedačky s lepším bočním vedením, černě čalouněný strop a několik drobných dekorativních plaket.

Paket pro X3 M bude možné objednávat od jara 2011. Ceny zatím mnichovská automobilka nesdělila, objednat jej lze na jakoukoliv X3.

BMW zároveň ohlásilo dva nové motory pro X3 – třílitrový řadový šestiválec (258 k a 310 Nm) a šestiválcový turbodiesel s výkonem rovněž 258 koní, ale s točivým momentem 510 Nm.

Reklama

Související témata:

Související články

BMW řady 6 Cabrio se ukázalo dříve než kupé

BMW zveřejnilo první podrobnosti o nové řadě 6. Jako první se - poněkud překvapivě - představila otevřená verze. Nový kabriolet pro 2 + 2 cestující se začne...

BMW nabízí pro řadu 3 nový paket M Sport

BMW začalo na českém trhu nabízet řadu 3 s takzvaným M Sport paketem. Ten za zvýhodněnou cenu přidává vozu sportovní nádech, jinou vnitřní výbavu a vylepšenou...

Výběr článků

Načítám