Hlavní obsah

Upravené Audi RS6 má 700 koní a jede až 330 km/h

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německý úpravce Reifen Koch představil vylepšené Audi RS6. Oproti základnímu provedení má kombi větší výkon, deaktivovaný omezovač rychlosti a nová, 22 palců velká litá kola.

Článek

Audi RS6 je vlk v rouše beránčím - na první pohled obyčejné kombi, pokud se ale podíváte pod kapotu, objevíte zde motor z Lamborghini Gallardo, navíc doplněný dvěma turbodmychadly. Desetiválec má výkon 580 koní a nebýt elektronického omezovače, jelo by auto přes 300 km/h.

Přeprogramovaná řídící jednotka, jiné vzduchové filtry a upravený výfukový systém zvedly výkon na 700 koní a 790 Nm. RS6 upravená firmou Reifen Koch má deaktivovaný elektronický omezovač rychlosti a rozjede se tak až na 330 km/h. Zrychlení 0-100 km/h úpravce neudává.

Kromě vyššího výkonu firma dodává pro RS6 i 22palcová litá kola obouvající pneumatiky s rozměrem 265/30 ZR22.

Reklama

Související témata:

Související články

FRANKFURT: Audi RS6 Avant

Je až neuvěřitelné, kam dokáží zajít konstruktéři při tvorbě exkluzivních vozů. Třeba takové Audi se nerozpakovalo a model RS6 obdařilo pořádným motorem...

Výběr článků

Načítám