Hlavní obsah

Hummer skončil, tuningové úpravce to nezastavilo

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

GeigerCars se věnuje úpravám Hummerů dlouhodobě. Ani ukončení činnosti americké automobilky nemělo na německou tuningovou společnost vliv - nově představuje upravený H2 se sněžnými pásy.

Článek

Upravený Hummer H2 dostal namísto kol sněžné pásy, takže jízda na sněhu či v blátě by pro tuto há-dvojku neměla představovat problém. Každý ze čtyř pásů je dlouhý 150 centimetrů a na šířku zabírá 40 cm.

O pohon se stará osmiválec s výkonem 404 koní (297 kW). Točivý moment dosahuje 574 Nm. Převodovka je šestistupňová, automatická. Zajímavostí je možnost předělání na LPG.

Předělat auto na sněžnou rolbu nicméně není originálním nápadem, s něčím podobným jsme se již mohli setkat u závodního Subaru WRX STI [celá zpráva].

Reklama

Související články

Policejní exot: Geiger Hummer H2

Problémy se starým a nevýkonným vozovým parkem má asi jen česká policie. V USA se policisté vozí celkem kvalitními vozy. Nikdo se tam dokonce nediví, když...

Geiger GT: extrémní a nepraktický

O výtvorech tuningové firmy Geiger jsme zde už psali. Zaměřuje se na vozy americké provenience, jako je například Hummer. Poslední kousek už snad nevypadá...

Temný Hummer H3 pro Evropu

Až někdy potkáte na ulici něco hodně tmavého, tak se zajímejte o to, zda se náhodou nejedná o speciální sérii Hummer H3 Black Edition. Tohle auto totiž...

Výběr článků

Načítám