Hlavní obsah

MTM vyladilo Audi TT RS na 424 koní

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Německá tuningová firma MTM se specializuje na úpravy vozů z koncernu Volkswagen a především na Audi. Kromě úpravy supersportovní R8 přichází nyní MTM s upraveným TT v nejvyšší specifikaci RS.

Článek

Audi TT RS zrychlí z klidu na 100 km/h za 4,6 vteřiny, maximální rychlost 250 km/h lze posunutím omezovače zvýšit na 280 km/h. Standardně má TT RS 340 koní a 450 Nm točivého momentu.

Po úpravách MTM jsou hodnoty následující: 424 koní (316 kW) a 560 Nm točivého momentu. Díky tomu zrychlí Tétéčko z klidu na stovku za 4,2 vteřin a jede až 297 km/h. MTM nabízí i menší nárůst výkonu – 404 koní a 550 Nm točivého momentu.

Na přání můžete dostat litá kola s novým designem – velikost 19 nebo 20 palců. Součástí úpravy vozu je i nový výfukový systém, který dává ještě hutnější zvuk výfuku – už standardní zvuk je od Audi výtečně naladěn, viz naše video.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejrychlejší Bentley od MTM

Bentley už v samotném základu není žádný beránek. Šestilitrový dvanáctiválec dokáže rozhýbat 2,5 tuny těžký automobil ve stylu sprintera na krátké tratě. Jenže...

Tuning od MTM: když vrchol je moc nízko

Audi S6 a S8 jsou vrcholné modely jednotlivých řad ingolstadtského výrobce. Jenže i to je pro některé zákazníky málo. Především jsou znepokojeni ti, kteří...

Audi S3 se 330 koňmi od MTM

Audi S3 je už v sériové podobě dost slušné sportovní náčiní. Jenže ne každému to stačí a co teprve technikům od Motoren Technik Meyer. Ti se jen tak něčeho...

Výběr článků

Načítám