Hlavní obsah

BF  Performance GT 540: ať jsem jako brácha

Novinky,

Tuningová forma BF Performance se zabývá pouze jedinou značkou - Lamborghini. Na frankfurtském autosalonu představili dvě novinky - velké Murciélago GT 660 (už téměř závodní verze vozu) a malé Gallardo, které se chce podobat svému většímu bráškovi.

Článek

Někteří zákazníci Lamborghini by si rádi koupili velké Murciélago, ale už jim přijde moc výkonné, velké nebo drahé. Tak si pořídí Gallardo, které jim však vadí třeba tím, že nemá dveře vyklápěné nahoru. Co s tím?

Těmto nespokojeným lidem nabízí pomoc BF Performance. Forma se snažila připodobnit Gallardo co možná nejvíce murciélagu, takže nový je přední spoiler, zadní velký difuzor a samozřejmě i velké křídlo. Tradičním prvkem vrcholného modelu italské značky (i když s Audi zázemím) jsou dveře vyklápěné vzhůru. BF Performance myslela i na to, takže gallardovské dveře opisují stejnou křivku díky novým závěsům.

Když už mluvíme o dveřích, je třeba si všimnout i takových detailů, jako jsou nová zrcátka z uhlíkového kompozitu. V interiéru pak je z tohoto materiálu vyrobeno několik dalších komponent a tam kde zrovna nejsou, tam vévodí luxusní alcantara a nový zvukový systém.

Vůz představený na frankfurtském autosalonu měl navíc i několik technických vylepšení - keramické brzdy a upravený výfukový systém zvyšující výkon motoru o dvacet koní.

Pro zájemce jsme připravili tapetu na plochu počítače o rozměrech 1024 x 768 px. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do nového okna v původní velikosti a následně si jej můžete stáhnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám