Hlavní obsah

Mitsubishi Colt Black Hawk

Novinky,

Tovární tuning většinou bývá velmi příznivě ohodnocen všemi zákazníky, protože bývá většinou dost kvalitní a jsou na něj všechny záruky. A Mitsubishi Colt se také dočkal a dost mu to sluší.

Článek

Kdybychom chtěli najít zneuznaný automobil na našem trhu, pak by to mohl klidně být Mitsubishi Colt 1.5 Turbo, který poskytuje opravdu hodně zábavy. [přečtěte si test] Proto se nesmíme divit, že tenhle tuning není určen všem zemím, ale jen tam, kde se dobře prodává. Takže na snímku si například můžete prohlédnout automobil určený pro Velkou Británii.

Automobil pojmenovali Black Hawk a dobře udělali. Tohle auto totiž sází především na svojí barvu, než na techniku. Základem je totiž hluboká čerň s bílými rallye pruhy přes karoserii. K úpravě patří také nové stříbrné mřížky a nová speciální kola. Ta menší mají průměr šestnáct palců a nasazují se na ně pneumatiky o rozměru 205/45, větší sedmnáctky pak nesou o 5 % nižší pneumatiky se stejnou šířkou.

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.

Víc změn na karoserii není. Uvnitř pak čtyři sta majitelů této speciální edice najde nová sedadla, kotoučové brzdy na všech kolech, klimatizaci, výkonnou audiosoupravu apod.

A co pod kapotou? Popravdě řečeno, tak to nestojí ani za slovo. Nic se zde totiž nezměnilo, takže Black Hawk se musí spolehnout na standardní motory 1.1 a 1.5 Turbo.

Anketa

Pokud byste si dávali na auto tuning, který byste raději?
Tovární
27,2 %
Netovární, profesionální
65,9 %
Vlastní
6,9 %
Celkem hlasovalo 574 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám