Hlavní obsah

Tohle není vtip - to je tuning podle ASMA

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při pohledu na některé výtvory německé tuningové firmy ASMA začíná v uších znít německý rap. A jejich poslední výtvor není výjimkou - ba právě naopak. Tohle je auto do rapperského videoklipu, nebo pro naprostého šílence.

Článek

Možná, že s námi někdo souhlasit nebude, ale ASMA Eagle II Widebody Double Color je už i na tuning trochu moc. Možná jako ukázka toho, co všechno lze na Mercedes-Benz třídy S udělat, ale představte si tohle auto na silnici.

ASMA dodala pro tenhle vůz všechno, co na skladě má. Nový nárazník doplnili novou maskou chladiče (ještě že jí nedali její divoký vzhled jako v ASMA Gladiator [celá zpráva]), ohromnými blatníky s výdechy vzduchu od brzd nebo třeba mohutnými prahy. Widebody II navíc disponuje upraveným podvozkem, který má změněné pružení, tlumení, dostal jedenadvacetipalcová kola a především byla světlá výška snížena o 40 mm.

Ke všem těm plastům pak ASMA přidala i dvoubarevné lakování, které by se jistě velmi dobře vyjímalo v již zmíněném videoklipu.

Reklama

Související články

ASMA má žraločí choutky

Tuningová firma ASMA vytvořila již druhou generaci vizáže Shark, kterou dodává na modely Mercedes-Benz CLS. Vzhled vozu skutečně začal připomínat žraloka,...

Asma Gladiator: Žraločí tvář na medvědovi

Tuningová firma ASMA se zaměřila na dramatické úpravy vizáže automobilů Mercedes-Benz. Nic jí není svaté a ani nový model M nezůstal ušetřen. Ohromná maska...

Výběr článků

Načítám