Hlavní obsah

Mitsubishi Outlander i s ochranným rámem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na českém trhu je velmi krátce a přesto už nyní může zákazník požadovat tuning nového Mitsubishi Outlander. Zatím to není nic moc, ale ochranný rám a trubkové prahy od firmy Cobra zvednou vozu eleganci o několik příček nahoru. Jak se však na něj bude případně tvářit sražený chodec, zatím firma nespecifikovala.

Článek

Německá firma Cobra Technolgy & Lifestyle má s nasazováním rámů na SUV a teréňáky opravdu bohaté zkušenosti. V jejich portfoliu jsou doplňky snad na všechny tyto vozy. Mitsubishi Outlander tak nesmí chybět, ačkoliv se prodává teprve krátce. [představení vozu pro ČR]

Vpředu mohou být hned dva druhy rámu. Ten první je jen pochromovaná trubka zasazená na spodní lem nárazníku. Zda bude tato verze u nás žádaná nevíme - přece jen snížená světlost u SUV a odřený chrom na trubce od obrubníků asi moc krásy nepřidá.

To druhá verze nabízí klasické "berany" z trubek o průměru 60 mm, ke kterým mohou být připojeny doplňkové reflektory, speciálně dodávané pro Cobru. Na boku vozu jistě zaujmou rozměrné stupačky s vybráním, vzadu pak nová koncovka výfuků a lišta na pátých dveřích. Všechny tyto úpravy stojí necelých 2000 euro (asi 55 000 Kč). Navíc si můžete automobil vybavit originálními hliníkovými sedmnáctipalcovými koly, které mohou být jak klasické jednodílné, tak i šroubované dvoudílné.

Na rámech Cobra je dobré i to, že není třeba pro ně jezdit do Německa, ale jsou k dostání i v ČR a je na ně poskytována dokonce dvouletá záruční doba.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám