Hlavní obsah

Obujte si exkluzivní CLS

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuningová firma AI Design se chtěla obout pořádně do Mercedes-Benzu CLS. A kdo jí v tom může nejlépe pomoct, než opravdový znalec obuvi - společnost DC Shoes.

Článek

Už základní vůz není žádný beránek. Jedná se o výkonný speciál z dílny AMG s označením CLS 55. Jenže ani ten není pro někoho dostatečně výkonný, musel tedy "pod nůž". AI Design to však s technikou neumí, a tak objednávka směřovala k firmě nanejvýš fundované - německému Brabusu. Ten dodal tuning agregátu, který z něj vymáčkne až 422 kW (Brabus sám nabízí pouze úpravu na 390 kW). Brabus si vzal na starost nejen agregát, ale také upravil kompletně výfukové potrubí, nasadil svůj zadní difusor, pření nárazník a prahy a snížený podvozek má také značku jeho dílny.

Dál už je vše na výběru AI Design a jeho partnera DC Shoes. Dvacetipalcová kola Radenergie R10 mají na sobě nasazeny sportovní pneumatiky Michelin pilot Sport 2 a neskrývají velké brzdové kotouče s novými tměny od firmy Brembo (vpředu průměr 15" a osm pístků, vzadu 13,8" a čtyři pístky).

Na řadu po technice přišla i elegance. Ta je na té naprosto nejvyšší úrovni. Matný šedý nástřik karoserie patří k vrcholům umění lakování. Doplňují jej drobnosti, které místo chromu jsou potaženy lakem v tmavě černém piano laku. Přední i zadní světla byly zatmavena, aby nevyčnívala z decentního vzezření vozu.

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti

Uvnitř je opět šedo. Nejkvalitnější kůže má na opěrkách hlavy vytlačené logo DC Shoes, stejně jako jej můžeme najít i na nových decentních přístrojích. Převodovka nyní nabízí i sekvenční řazení a s možností ovládání pod volantem (opět s vizitkou firmy Brabus).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám