Hlavní obsah

Honda ve Frankfurtu: nový Accord Tourer

Společnost Honda se ve Frankfurtu nad Mohanem postaví spíš na stranu ekologie, než že by představila něco zcela zásadního. Uvidíme zde novou Hondu Accord Tourer, hybridní koncept, starý známý vůz na palivové články FCX a nový čistý diesel.

Článek

Honda Accord by už mohla přijít v nové generaci, třeba v té podobě, v jaké se začíná prodávat v USA. Jenže to je zatím hudba budoucnosti a my se budeme muset spokojit s nižší a širší verzí modelu Accord Tourer, který bude mít menší odpor vzduchu, lepší účinnost motoru a také upravený podvozek.

Další vystavené exponáty už budou zasahovat do ekologických vozidel. Bohužel je už známe z dřívějších výstav. Honda Small Hybrid Sports Concept byl k vidění už v Ženevě, hybridní Civic také.

:. Honda Small Hybrid Sports Concept (Foto: Honda. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.)

Takže asi největší pozornost bude poutat už téměř historický koncept FCX. Ten se totiž dočkal prvních skutečných silničních testů a dokonce postoupil tak daleko, že se uvažuje o první malosériové zkušební výrobě, aby se nasbírala data ze skutečného provozu.

Další exponáty se už budou zaobírat sportovními úspěchy značky. Najdeme tu třeba současný monopost Formule 1, motocykly Repsol Honda RC212V z Moto GP a další a další sportovní exponáty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám