Hlavní obsah

Za 230 korun lze vyhrát Lamborghini podepsané papežem

Novinky, fra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Papež František dostal před mnoha měsíci dar od automobilky Lamborghini. Byl to bílý Huracan. Ten samozřejmě, jak je zvykem, automobil podepsal a řekl, že má být vydražen na dobročinné účely. Stalo se. Teď je „na prodej” znovu. A zase pro dobrou věc.

Foto: Lamborghini 2x

Papež podepisuje Lamborghini Huracan

Článek

Kdo by chtěl bílé Lamborghini Huracan se zlatými pruhy a podpisem papeže na přední kapotě, může se začít pořádně modlit. Třeba mu to pomůže, protože auto není v aukci, ale v loterii. Na serveru Omaze byla jedna taková loterie vypsána a za pouhých 10 dolarů (asi 230 korun) za jeden tiket už můžete vyhrát tohle auto. Samozřejmě lze zvýšit šanci zakoupením více tiketů. Vítěz bude znám 15. února 2019.

Foto: Lamborghini

Je to už vlastně tradice. Každý papež dostane nějaké superauto, které podepíše, požehná mu, a pak věnuje na charitu.

Majitel vozu, který ho vydražil v aukci za 861 575 dolarů (asi 19,8 milionu korun) ho nyní dává do této charitativní loterie. V Omaze plánují, že výtěžek by měl být větší než původní cena z aukce.

Ale nemyslete si, že majitel si peníze nechá. Peníze za tuhle brutální káru se zadním pohonem a výkonem 573 koňských sil totiž zase půjdou na dobrou věc. Nadace, která akci pořádá, pošle peníze na vesnice zpustošené válkou, chudé děti, na boj proti obchodování s lidmi apod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám