Hlavní obsah

Už jen krůček k novému Porsche Panamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dne 28. června bude v Berlíně představena nová generace modelu Porsche Panamera. A světoví automobiloví nadšenci už hltají první snímky nového vozu. Tedy zatím se ukazují jen zadní světla, ale to nic nemění na faktu, že auto je už „za rohem“.

Foto: Porsche

Porsche Panamera teaser

Článek

Panamera bude podobná té současné. To je jasné už dlouho. Není třeba dramaticky překopávat koncepci, vzhled nebo určení. Porsche samo označuje auto jako sedan s výkony sportovních vozů, ale pohodlím limuzíny. Tohle tvrzení ale může platit i na současnou generaci.

A tak nevíme stále nic. Víme jen, že auto bude mít tato nová zadní světla složená z LED diod. Také víme, že dostane nejnovější technologický hit Porsche – natáčecí zadní nápravu, se kterou už dnes frčí po silnicích Porsche 911.

Ale už dál nevíme nic. Spekuluje se o výkonu hybridu, o čistém elektromobilu, o designu, zda se bude podobat víc vozu Mission E, spekuluje se o kombíku… Nic oficiálního. Takže 28. června se to všechno rozlouskne.

Foto: Porsche

Porsche Panamera Turbo S (2013)

Foto: Porsche

Porsche Mission E

Foto: Porsche

Porsche Panamera Sport Turismo (koncept, 2012)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám