Hlavní obsah

Unikly první fotografie nového Porsche Cayenne

Ačkoli premiéra je plánovaná na úterý 29. srpna, už nyní se můžete podívat, jak bude vypadat nová generace SUV Porsche Cayenne.

Foto: Porsche

Uniklé snímky Porsche Cayenne

Článek

Jak už to bylo tolikrát, snímky vypluly na povrch dříve, než měly. Podle časopisu AutoExpress, který je jako první zveřejnil, jde o oficiální fotografie z oficiálního presskitu auta.

Nuže teď můžete na pohled zjistit, jak moc se nové a zatím nejúspěšnější Porsche změnilo. Upravila se přední maska, kde chladič probíhá vlastně v jedné linii po celé šířce auta. Zadní světla pak připomínají novou Audi A8 nebo (abychom nechodili tak daleko) Porsche Panamera. Vnější rozměry se změnily prý jen minimálně, auto je jen o malý kousek delší.

Foto: Porsche

Uniklé snímky Porsche Cayenne

Foto: Porsche

Uniklé snímky Porsche Cayenne

Interiér zaujme ohromnou obrazovkou uprostřed přístrojové desky, která bude ovládat většinu věcí. Ovšem třeba ovládání klimatizace zůstane příjemně manuální o kousek níž.

Pod kapotou je nová platforma MLB Evo, kterou bude auto sdílet společně s Audi Q7 a budoucí generací Volkswagen Touareg. O pohon se budou starat vidlicové šestiválce i osmiválce, které budou ale zatím jen benzínové. Nafťák bude mít mírné zpoždění, a to kvůli úpravám v rámci emisních limitů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám