Hlavní obsah

To je pech. Utržené kolo kamionu trefilo výlohu s McLarenem 650S

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Něco takového se jen tak nevidí. V americkém Texasu narazilo do výlohy autosalonu s luxusními vozy upadnuté kolo od kamionu a skončilo přímo na kapotě McLarenu 650S slavného baseballisty.

Foto: McLaren

McLaren 650S Coupe Le Mans (2015)

Článek

Rána, hukot, troubení aut a sypání skla. Pravděpodobně tohle slyšeli zaměstnanci showroomu s luxusními vozy v texaském hlavním městě Houston během minulého úterý. Na kolem vedoucí šestiproudovce totiž jednomu z kamionů ulétlo za jízdy kolo, kutálelo se přes silný provoz a skončilo právě ve výloze. Bohužel, přímo v ní parkoval McLaren 650S, kterému kolo skončilo rovnou na krytu motoru.

Nový McLaren pro puristy nemá okna ani střechu

AutoMoto

Kdekdo by si myslel, že majitel auta se z tak nešťastné náhody sesype jako domeček z karet, ale to by luxusní supersport za skoro 7 milionů korun nesměl vlastnit osmadvacetiletý Trevor Bauer. Nadhazovač Major League Baseball, který už prošel týmy jako Arizona Diamondbacks, Cincinnati Reds nebo Cleveland Indians a za svoji kariéru dosud vydělal přibližně 30 milionů dolarů, tedy 690 milionů korun.

Bauer o celém incidentu informoval pomocí svého Twitteru, kde je patrné, že si z celé záležitosti za tak moc vrásek nenadělal. Navíc to podle fotografie vypadá, že britský automobil neutrpěl nijak vážné rány, rozhodně ne takové, které by šikovní mechanici neopravili.

Supersport je ke všemu podle lokálních médií pojištěný proti podobným nehodám, a proto nebude Bauer muset pravděpodobně ani sáhnout do kapsy. A i kdyby, v příští sezoně si přední nadhazovač vydělá přibližně 18 milionů dolarů, což v přepočtu na koruny činí něco přes 400 milionů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám