Hlavní obsah

Suzuki Swace má ceny pro český trh

Novinky, Daniel Havlina

Suzuki uvádí na český trh svůj model Swace a s ním i klasické rodinné kombi zpět do svého portfolia. Jedná se prakticky o identické auto k Toyotě Corolla TS, ceny jsou ale odlišné, stejně jako některá výbava.

Foto: Suzuki

Suzuki Swace

Článek

Suzuki Swace je již druhým modelem, který si technologii a ostatně i tvary vypůjčil od Toyoty. Na první pohled totiž Swace jen těžko rozeznáte od Toyoty Corolla Touring Sports, tedy kombi. Suzuki už u modelu stanovilo české ceny, které jsou v případě hybridního kombi v silné konkurenci klíčové.

Zmodernizované Suzuki Swift vstupuje na český trh

AutoMoto

Motorová nabídka je velmi prostá, zákazníci totiž mohou využít pouze motor 1,8 litru s hybridní jednotkou a výkonem 98 koňských sil. Kombinovat ho lze jen s automatickou převodovkou e-CVT. Auto pak dostalo pouze dvě výbavové řady, Elegance a Premium.

Foto: Suzuki

Interiér v Suzuki Swace působí velmi moderním dojmem.

Foto: Suzuki

Swace vrací Suzuki zpět na trh s rodinnými kombíky. Prostoru je na to ostatně dostatek.

Základní model Premium stojí 610 900 korun, je tedy o 37 900 korun levnější než Toyota Corolla TS s podobnou výbavou a motorem. Za své peníze ale zákazníci dostanou velmi zajímavou výbavu, která zahrnuje osmipalcový displej infotainmentu, automatickou dvouzónovou klimatizaci, vyhřívaný volant, LED světlomety i adaptivní tempomat.

Toyota Corolla se převlékla do šatů od Suzuki, vzniklo nové kombi

AutoMoto

Pokud pak vezmeme všechny prvky výbavy Premium a přidáme k nim parkovací senzory, bezdrátovou nabíječku na telefon, parkovací asistent či hlídání provozu za vozidlem, dostaneme výbavový stupeň Elegance, který startuje na ceně 702 900 korun. Tady ovšem Suzuki s cenou zaostává za Toyotou, protože srovnatelná Corolla TS ve výbavě Comfort přijde na 687 900 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám