Hlavní obsah

Subaru věří české koruně a snižuje ceny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Subaru ČR zareagovalo na dlouhodobě příznivý vývoj kurzu české koruny a rozhodlo se od 13. 2. 2006 upravit ceníkové ceny. Díky tomu lze kupříkladu zakoupit sportovní model Impreza WRX STi s pohonem všech kol za 1 228 800 Kč, což o 40 tisíc méně, než tomu bylo doposud.

Článek

Značka Subaru je stále více oblíbená mezi zákazníky. Především je to dáno vysokou kvalitou výroby a spolehlivostí, kterou potvrzuje i TÜV Auto-Report 2006, kde Subaru Forester obsadil nejvyšší příčku. Ten lze nyní pořídit již za 598 800 Kč včetně DPH.

"Plošně jsme upravili ceny v průměru o 3 - 4 % u oblíbených modelů  Forester  a Outback, u ostatních modelů zlevnění dělá dokonce kolem 5,5 %," vyjmenovává Petr Neuman, ředitel českého zastoupení Subaru. "Snažíme se naší cenovou politikou aktuálně reagovat na příznivý vývoj koruny a nechceme si zisk z kurzových rozdílů nechávat pro sebe - věřím, že dostupnější ceny budou přitahovat další a další zájemce o naše automobily se stálým pohonem čtyř kol. Možná se to dá vykládat i tak, že slavíme vítězství Forestera v TÜV reportu novou cenou," dodává.

Kurz koruny se nepromítl příznivě pouze do cen automobilů Subaru, upravily se  i ceny náhradních dílů, a to až o 8 %. Tím se snížil rozdíl mezi japonskými a evropskými díly.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám