Hlavní obsah

Škodu Rapid odhalilo její španělské dvojče - koncept Seatu Toledo

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Španělský Seat bude na ženevském autosalonu vystavovat koncept modelu Toledo, který bude sdílet techniku se škodováckou novinkou Rapid. Seat nyní zveřejnil první oficiální fotografie a základní technické informace.

Foto: SEAT

Seat Toledo (koncept, 2012)

Článek

Rapid je levný automobil velikostně mezi fabií a octávií. Jak na základě interních informací uvedly jako první Novinky.cz, oba automobily se budou vyrábět na stejné lince v Mladé Boleslavi. [celá zpráva]

Foto: SEAT

Seat Toledo (koncept, 2012)

Foto: SEAT

Seat Toledo (2012, koncept, Ženeva)

Nové Toledo bude dlouhé 4,48 metru a dovnitř se vejde pět osob. Zavazadlový prostor nabídne „více než 500“ litrů. Automobil bude mít výklopné páté dveře včetně skla, půjde tedy o liftback nikoliv o sedan, což zvýší praktičnost.

Foto: SEAT

Koncept Seatu Toledo

Foto: SEAT

Seat Toledo (2012, koncept, Ženeva)

Škoda na ženevském autosalonu ukáže pětidvéřové citigo, tipujeme, že by se měla objevit i sériová verze rapidu. Koncem roku 2012 přijde Škoda s novou, v pořadí třetí, generací Octavie liftback (interní kód A7), verze kombi se začne prodávat v roce 2013. O rok později Škoda představí třetí generaci Fabie (A06).

Anketa

Který koncept se vám líbí více?
Škoda MissionL
80,3 %
Seat Toledo
19,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 7756 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám